UŞAK / MERKEZ - Sait-Sabri Ağaoğlu Anadolu Lisesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı programında yer alan “Deyimler ve Atasözleri Okumaları Faaliyeti” kapsamında “Anlat Bakalım” etkinleri okulumuzda gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak ayı etkinliği olan Divanu Lugati’t-Türk okumaları çalışması yapılmıştır.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz yarışmada Selin AYDIN adlı öğrencimiz aralık ayı etkinliği olan  En İyi Afiş/Cümle Yarışması’ nda 1.olmuştur.

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri”projesi kapsamında kasım ayı etkinliğimiz olan “Sözlük Tasarım Yarışması”nda Yağmur İNAY adlı öğrencimiz 1. seçilmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi’nin okul genelinde planlamasını, yürütmesini ve yıl sonu raporunun hazırlanmasını sağlamak üzere okul bünyesinde oluşturulan komisyon üyelerimiz